ترجمه + مقاله + صنایع غذایی، میکروبیولوژی، تغذیه، طب سنتی + اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات

پنجشنبه 10 دی 1394  12:16 ب.ظ

تهران کارآفرین را بخاطر بسپارید(تی کی وب)، tkweb.mihanblog.com  و newtk.ir ،  tkweb.ir ، در صورتی که نتوانستید به صورت آنلاین پرداخت و دانلود نمایید برای خرید تلفنی با شماره ی ٠٩٠١٠٥٩٣٦٠٧ تماس بگیرید.

نظر به اینکه تعداد فایل ها ، پاورپوینت اماده ، مقاله ترجمه شده و پایان نامه اماده بسیار زیاد است موضوع مورد نظر خود را از ستون سمت راست جستجو کنید؛
هر فایلی با هر موضوعی را از ما بخواهید؛ تهران کارآفرین، تی کی وب، tkweb، افزایش امار بازدید ، کسب درآمد اینترنتی

ترجمه مقاله با عنوان بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج

ترجمه مقاله با عنوان بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج







دسته: مقالات ترجمه شده isi
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 878 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 10

ترجمه مقاله مناسب برای رشته های صنایع غذایی، میکروبیولوژی، تغذیه، طب سنتی

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید

عنوان لاتین:

Evaluation of antibacterial activity of Indian spices against
common foodborne pathogens

عنوان فارسی:

بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج

مقاله اصلی 6 صفحه، ترجمه 10 صفحه به صورت ورد و پی دی اف

بخشی از ترجمه:

مطالعه حاضر به منظور بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره شش ادویه هندی با نام‌های میخک، دارچین، خردل، سیر، زنجبیل و نعناع طراحی شده است. همه این‌ها به طور سنتی در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته‌اند، و هنوز هم در سیستم‌های دیگر مراقبت‌های بهداشتی استفاده شده‌اند. فعالیت ضد میکروبی این ادویه‌جات هندی که به طور معمول مورد مصرف قرار گرفته‌اند، در برابر سه پاتوژن بالقوه ناشی از مواد غذایی با نام‌های اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس، که مسئول بسیاری از مشکلات مرتبط با سلامت می باشند، مورد آزمایش قرار گرفت. این‌ها با استفاده از روش نفوذ دیسک کاغذی، روش فنجان و روش رقت (کیفی) مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج نشان داد که عصاره‌های میخک، دارچین و خردل در غلظت 1% عمل بازدارندگی خوبی دارند، در حالی که سیر فعالیت متوسطی نشان داد. در غلظت 3%، اثر کامل ضدباکتریایی به دست آمده است. زنجبیل و نعناع فعالیت ضدباکتریایی ناچیزی در برابر این پاتوژن‎ها در غلظت مشابه نشان دادند.

واژه‌های کلیدی: فعالیت ضد میکروبی، آشپزی، طب سنتی، پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی، ادویه‌جات هندی، گیاهان دارویی، درمان طبیعی، مواد نگهدارنده، کیفیت حسی، ناحیه بازدارندگی.

قیمت فایل فقط 17,000 تومان

خرید

برچسب ها : ترجمه مقاله با عنوان بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج , فعالیت ضد میکروبی , آشپزی , طب سنتی , پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی , ادویه‌جات هندی، گیاهان دارویی , درمان طبیعی , مواد نگهدارنده، , کیفیت حسی , ناحیه بازدارندگی



نوشته شده توسط: تی کی من Tkman | آخرین ویرایش:- | نظرات() 

برچسب ها: ترجمه + مقاله + صنایع غذایی ، میکروبیولوژی ، تغذیه ، طب سنتی + اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج ترجمه مقاله با عنوان بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج دسته: مقالات ترجمه شده isi بازدید: 1 بار فرمت فایل: zip حجم فایل: 878 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 10 ترجمه مقاله مناسب برای رشته های صنایع غذایی ، طب سنتی قیمت فایل فقط 17 ، 000 تومان خرید عنوان لاتین: Evaluation of antibacterial activity of Indian spices against common foodborne pathogens عنوان فارسی: بررسی اثرات ضد میکروبی ادویه‌جات هندی در برابر پاتوژن‌های ناشی از مواد غذایی رایج مقاله اصلی 6 صفحه ، ترجمه 10 صفحه به صورت ورد و پی دی اف بخشی از ترجمه: مطالعه حاضر به منظور بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره شش ادویه هندی با نام‌های میخک ،

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic